Get Adobe Flash player

simulatoren

Simulatorene

lørdag 13. november 2021 10:35 

AboutGolf simulator, slik den fungerer! 

Golfsimulering og ballsporing har kommet langt siden Microsoft Golf 1998. Revolusjonerende teknologi har gjort at aboutGOLF har utviklet seg fra radar i 2002 til den toppmoderne maskinsynsteknologien vi bruker i simulatorene våre i dag. Golfsimulatorens nøyaktighet bestemmes av tre hovedfaktorer. For det første, måles eller estimeres golfballspinn? For det andre, hvordan samhandler ballen med den digitale verden etter at den har blitt truffet? Til slutt, realistisk interaksjon mellom ballen og de fysiske objektene som den kolliderer med på banen. Hos aG har vi utviklet teknologi som setter en premie på nøyaktige målinger og fysikk i over tjue år. 

Hver aboutGOLF-sim er spesialbygget med 3Trak©-teknologi som måler den tredimensjonale posisjonen til golfballen med stereosyn (flere kameraer) i løpet av de første fotene av flyturen etter å ha blitt truffet av golfkøllen. Disse høyytelseskameraene bruker proprietær maskinsynsteknologi for nøyaktig å spore hvert slag. Fra de med hastigheter på mer enn 220 miles per time til korte putter som ruller med rolige 2 MPH, teknologien vår ble bygget fra grunnen av for å sikre at hvert slag måles og samhandler med den digitale golfbanen på̊ samme måten du forventer å se det i den virkelige verden 

Viktigheten av spinn,
Spinnhastighet er en av nøkkelfaktorene som bestemmer avstanden og formen til en golfspillers slag,

noe som gjør det sjokkerende at mange golfsimulatormerker ikke måler spinn nøyaktig i det hele tatt (spesielt innendørs). I stedet prøver radarbaserte teknologier å forutsi og estimere spinn innendørs. Dette er grunnen til at vi her på aboutGOLF var banebrytende med kamerabasert teknologi med kraften til Machine Vision for aktivt å spore, registrere og videresende spinn til den simulerte verden. 

Når ballen er trygt truffet fra midten av kølleflaten, vil estimering av en rekkevidde for spinn få avstanden og formen din nærme. Når ballen ikke treffes fra midten av kølleflaten – enten ute på̊ tåen eller inne ved hælen – har du en vridningseffekt under støtet som påvirker spinn på ballen. Den følger ikke lenger standard tommelfingerregel på̊ grunn av vridningen av golfkøllen. 

Når dette skjer utendørs, kan du se at slaget ditt ikke var ideelt. Når du øver innendørs, vet du kanskje ikke at ballflukten som er projisert i simulatoren er feil, noe som resulterer i falsk selvtillit før du kommer ut på̊ den virkelige banen. Vi har sett at dette fører til forvirring og frustrasjon når spillet ditt ikke blir bedre. 

På̊ grunn av 3Trak©s evne til å nøyaktig måle spinn via roterende merker på̊ ballen, trenger vi ikke å gjøre anslag. aboutGOLF-simulatorer bruker ikke innganger som kølletype, kølletilnærming og ballhastighet for å estimere spinn. Merkene på̊ overflaten av golfballen lar oss måle spinnet nøyaktig, slik at fly fysikken og sprett og kast beregnes med nøyaktighet. Dessverre er ikke alle av oss begavet med erfaringen og ferdighetene som trengs for å treffe en ball i senter hver gang. 3Trak©-målingene gir nøyaktig og umiddelbar tilbakemelding som hjelper deg med å forbedre spillet ditt. 

Noen ganger velger vi å slå ballen med en uvanlig sving for å unngå̊ en hasard på̊ en kort tilnærming til greenen og forme skuddet rundt hindringer. Disse scenariene skaper problemer for enhver golfspiller, uansett ferdighetsnivå̊, og aboutGOLF-simulatoren vil nøyaktig vise slaget. 

Med en ag golfsimulator, uansett hvordan du treffer ballen – enten den er godt slått eller dårlig slått – måler vi ballens spinn i løpet av de første fotene av flyturen. Det spiller ingen rolle om det er en gir effekt eller vridning av klubben eller noe annet. Fordi vi fanger ballen mens den beveger seg gjennom luften, måler vi spinn på ballen slik at du kan være trygg på̊ at det resulterende slaget i simulatoren er riktig. 

The aboutGolf team

 

 

Simulatorene har 72 golfbaner, de mest profilerte, kjente er:

St.Andrews links: Old Course, New Course og Jubilee

Pebble beach Courses: Pebble Beach, Spy Glass hill, Spanish Harbour